Garantie bij Vakgarage

Bij Vakgarage vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kunt u bij ons rekenen op garantie op nieuwe auto's, garantie op occasions, garantie op reparatie en onderhoud en op behoud van fabrieksgarantie. Natuurlijk geldt bij ons bovendien de gangbare BOVAG Garantie. 

BOVAG Garantie

Alle Vakgarages zijn lid van BOVAG. Dat betekent onder meer dat u kunt rekenen op een BOVAG Garantie van drie maanden op de uitvoering van opdrachten en de daarbij gebruikte materialen. Ook bent u verzekerd van BOVAG Garantie bij de aankoop van vrijwel iedere tweedehands personenauto. 

Garantie op nieuwe auto's

Koopt u een nieuwe auto bij Vakgarage? Dan hanteren wij dezelfde fabrieksgarantie als de merkdealer. Onze garantie op nieuwe auto's is dus precies hetzelfde als de garantie die de fabrikant of de importeur hanteert. 

Garantie op occasions

Ook bij de aankoop van een tweedehands auto verleent Vakgarage garantie. De garantie op occasions betreft de BOVAG Garantie van minimaal zes maanden. Enige voorwaarde is dat het aankoopbedrag van de gebruikte auto € 4.500 of meer is óf meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto. 

Garantie op reparatie en onderhoud

Vakgarage verleent ook garantie op reparatie en onderhoud aan uw auto. U bent verzekerd van drie maanden garantie op het uitgevoerde onderhoud en de daarbij gebruikte materialen. 

Behoud van fabrieksgarantie

Hebt u een auto met fabrieksgarantie? Ook dan bent u bij Vakgarage aan het juiste adres! U kunt uw auto met fabrieksgarantie gewoon door ons laten onderhouden. Vakgarage onderhoudt uw auto voordelig volgens de voorgeschreven eisen van de fabrikant en uw fabrieksgarantie blijft van kracht.