header_prijzenfestijn_VJ-100.jpg

Welkom bij ons prijzenfestijn!

Voor ons voelt deze verhuizing als een echt feest! Dit willen wij graag met u vieren, daarom maakt u van 1 april tot en met 3 juni 2021 kans op mega gave prijzen via onze Facebookpagina Vakgarage Veldma Jansen.

Welke prijzen geven wij weg?

Hoofdprijs: 1x set 4 seizoenenbanden (Landsail max. 17 inch) t.w.v. € 500,-

Tweede prijs: 2x aircoservice R134a t.w.v. € 125,-

Derde prijs: 3x gratis APK-keuring t.w.v. € 29,95

Hoe maakt u kans? 

●      Like de Facebookpagina Vakgarage Veldma Jansen;

●      Ga naar het vastgezette bericht bovenaan de pagina, tag een vriend in de comments en geef meteen aan dat u meedoet.

De gelukkige winnaars maken wij bekend in de week van 3 juni 2021 via onze Facebookpagina.

Viert u met ons de verhuizing? Doe dan snel mee met ons prijzenfestijn en wie weet rijdt u binnenkort op een set nieuwe banden t.w.v. € 500,-.

Ons nieuwe pand in de wijk Reitdiep Groningen

Na ruim 50 jaar op dezelfde locatie te hebben gewerkt zijn wij bij Vakgarage Veldma Jansen nu toe aan de volgende stap! Daarom hebben we besloten ons bedrijf te verhuizen en uit te breiden naar een prachtig pand aan de Wadwerd 2 in Groningen. Hier zijn wij door middel van ruime parkeermogelijkheden nog beter bereikbaar voor onze klanten. Wij zouden het ontzettend leuk vinden als u een kijkje in ons nieuwe pand komt nemen.

Wij zijn ontzettend trots op onze nieuwe werkplaats! Hiermee worden wij het modernste autobedrijf van Groningen! Met veel trots laten wij deze werkplaats dan ook aan u zien! In onze werkplaats vindt u alleen de nieuwste en meest moderne apparatuur en gereedschappen. Nieuw is bijvoorbeeld onze teststraat waarbij onze specialisten in enkele minuten uw auto goed kunnen beoordelen. Wij kunnen uw auto nog efficiënter onderhouden. Rijdt u in een elektrisch voertuig? Dan kunt u vanaf nu ook terecht bij uw eigen garage! Wij kunnen ook elektrische voertuigen onderhouden.