VG Wintercheckdag_SULU slider 2023_2560x900

VEILIGHEIDSDAG

Met de winter voor de deur is het essentieel dat uw auto in topconditie verkeert. Zo bent u goed voorbereid op de uitdagingen van het winterseizoen. Denk aan de staat van uw accu, de efficiëntie van uw ruitenwisserbladen en de keuze voor geschikte winterbanden. Wist u trouwens dat zomerbanden al grip verliezen zodra de temperatuur onder de 7˚C zakt?
Om er voor te zorgen dat u veilig de weg op kunt, organiseren we ook dit jaar een Veiligheidsdag. Op deze dag kunt u een Gratis Vakgarage Wintercheck Basis uit laten voeren. Tijdens deze controle kijken wij uw auto na op 20 vitale punten die betrekking hebben op veiligheid en betrouwbaarheid van uw auto.
Dit jaar voegen we een extra dosis vreugde aan uw bezoek toe. Als blijk van waardering ontvangt u op 25 november bij de wintercheck een tegoedbon ter waarde van €19,- voor een wasbeurt bij Carwash Reitdiep. Vanaf februari 2024 kunt u met uw auto bij hen terecht voor een frisse start van het nieuwe jaar. Naast de zorg voor uw auto willen we ook voor uw innerlijke comfort zorgen. Daarom hebben wij voor u heerlijke winterse hapjes en drankjes klaarstaan, verzorgd door Brasserie Zernike.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen op 25 november en samen ervoor te zorgen dat uw auto winterklaar is en dat u een beetje extra warmte krijgt.

Logo Brasserie Zernike klein_Pagina_1